Drugog i trećeg srpnja Bol na Braču postat će prava modna meka u kojoj će najpoznatiji hrvatski dizajneri pokazati svoje 'cruise' kolekcije. Kako izgledati neformalno i opušteno na odmoru, a istovremeno trendi i zavodljivo otkrit će nam Dove Fashion.hr Cruise kolekcija

Od samog osnutka Fashion.hr koncept svojim je kreativnim I idejama postavio nove standarde za domaću modu.

Od pret-a-porter kolekcija u Zadru i Varaždinu pa sve do osvajanja zagrebačke metropole, prije dvije sezone, Dove Fashion.hr postao je sinonim za jedno od najozbiljnijih medijskih događanja u regiji.

U skladu s time ovaj je mdoni događaj postavlja nove standarde novim cruise izadnjem koji će se od pvpg ljeta tradicionalno održavati svake godine

Unutar modne terminologije cruise kolekcije simboliziraju pretkolekcije odnosno među-kolekcije koje se predstavljaju između dvije glavne, pret-a-porter linije.

Karakterizira ih neformalna atmosfera i opušteniji pristup u dizajniranju pošto su se u svojim počecima cruise kolekcije često definirale kao 'odjeća za ljetni odmor i opuštanje' koja se prikazuje sezonu unaprijed.

>> Dove Fashion.hr spektakl na Braču

U prelijepom Bolu na Bralu tako će u dva dana svoje kolekcije predstaviti dizajneri poput Roberta Severa, Ivice Skoke, Ivane Barač i Igora Galaša koji ponovno surađuej u sklopu Doce projekta 'Kampanja za stvarnu ljepotu'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju