Istinski lijep ten nema vidljivih tragova ili mrlja, savršeno je ujednačen i zrači prirodnim sjajem. Ne sadrži nikakve manjkavosti, a upravo takva koža ne zahtijeva nošenje make-upa. Jedinstven i sveobuhvatan Lancôme odgovor na univerzalnu težnju za prekrasnom kožom je svakodnevni tretman koji kožu čini prirodno i trajno lijepom, a zove se DreamTone

PRIRODNO LIJEPA KOŽA
Mogućnosti za postizanje besprijekorne kože su brojne. Proizvodi za njegu koji uklanjaju mrlje ili crvenilo, proizvodi koji koži daju zdravi sjaj, BB kreme, CC kreme, podloge... proizvodi koji pružaju njegu i služe kao make-up tepoboljšavaju kožu dajući joj prirodan izgled, ali čiji je ključni nedostatak je kratkotrajan učinak.

Jedinstven i sveobuhvatan Lancôme odgovor na univerzalnu težnju za prekrasnom kožom je svakodnevni tretman koji kožu čini prirodno i trajno lijepom, a zove se DreamTone. Riječ je o prvom sveobuhvatnom pigmentacijskom korektoru koji uklanja tamne mrlje, neujednačenosti i diskoloracije.

Jedinstven Lancôme odgovor na univerzalnu težnju za prekrasnom kožom je svakodnevni tretman koji kožu čini prirodno i trajno lijepom, a zove se DreamTone

OD ŽENSKIH IDEALA  DO ZNANSTVENE REALNOSTI
Težnja za neodoljivo prekrasnom kožom čak i bez make-upa oduvijek je ultimativna fantazija. Ali ne više!

Postoje različitih vrsta poremećaja u boji kože, no onaj zajednički bez obzira na ton kože, upravo su pigmentacijske mrlje. Bilo da su poznate pod nazivom lentigo, post-upalni ožiljci, ili melazma, one su rezultat viška melanina.

Lancôme je identificirao tri glavna pigmentacijska profila:
- Pigmentacijski profil 1 odnosi se na svijetlu put, čiji je glavni problem sklonost crvenilu.

- Pigmentacijski profil 2 uključuje srednje svijetlu/tamnu put, čiji je svojstveni poremećaj „boje“ sklonost prema blijedo-žućkastoj koži.

- Pigmentacijski profil 3 uključuje tamnu put na kojoj se nerijetko javljaju mrlje.

 

DREAMTONE: TON KOŽE POPUT SNA
Kombinirajući moderno istraživanje i brand studije žena i njihovih potreba vezanih uz kožu, Lancôme lansira novi ritual njege kože.
Ona ispravlja sve manjkavosti tena, a njezina moć leži u nevjerojatnoj formuli. Ovaj biološki pristup podupiru sofisticirani optički agensi prilagođeni svakom od tri profila, koji uljepšavaju kožu i trenutačno poboljšavaju ten.

 

PROIZVOD PAŽLJIVO IZRAĐEN PO MJERI:
Tehnologija trostrukog djelovanja DreamTone uključuje posebne sastojke relevantne za svaki od tri pigmentacijska profila.

Cilj djelovanja sastojaka:
Pigmentacijski profil 1: pomoć pri sprječavanju vaskularne disfunkcije i crvenila.
Pigmentacijski profil 2: pomoć pri sprječavanju pojave blijedo-žućkaste boje kože.
Pigmentacijski profil 3: sprječavanje nastanka mrlja.

 

DreamTone kombinira tri elementa, prilagođena potrebama triju različitih pigmentacijskih profila:

- biserasto reflektirajuće agense koji trenutačno osvjetljavaju ton kože;
- kompozitne ružičaste i bakrene pigmente koji poboljšavaju homogenost i ujednačenost kože;
- čestice koje raspršuju svjetlost, odnosno poboljšavaju prozračnost i optimiziraju nijansu kože.

TEKSTURA POPUT GOLE KOŽE
Tri korektivne 'svilenkasto svježe' teksture DreamTonea osmišljene su po mjeri te se u kontaktu s kožom stapaju i pretvaraju u svilenkasti veo. Neljepljive, lake, brzo upijajuće teksture trenutačno donose svježinu i osjećaj ugode. Koža dobiva jedinstveni sjaj i prozračnost, a upravo je prirodno prekrasna koža zaštitni znak DreamTonea.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju