Kozmetičarka Sanda iz Zagreba krenula je na ektremni makeover koji je uz tri operacije uključivao i uljepšavanje osmijeha te kozmetičke tretmane. Provjerite na a koji će način pokušati zaustaviti vrijeme i vratiti mladost

Zagrepčanka Sanda s 19 godina imala je operaciju jajnika nakon koje joj je ostao višak kože zbog kojeg nije htjela nositi usku odjeću i dvodijelne kupaće kostime kako se ne bi nazirao.

Kozmetičarka po struci, 45 godina stara Zagrepčanka brine se o ljepoti kože svojih klijentica, no zahvaljujući ekstremnom makeoveru In Magazina dobila je priliku promijeniti ono što joj se ne sviđa na njezinom izgledu.

To će napraviti uz čak tri estetska zahvata - uklanjanje suvišnog masnog tkiva s trbuha nakon čega slijedi korekcija gornjih kapaka kojim će se ukloniti njezin tužni pogled te operacija nosa.

Nakon osmosatne operacije slijedi oporavak u trajanju od tjedan dana nakon čega će se početi nazirati rezultati.

Dvadesetak dana nakon operacije makeover je nastavljen kod stomatologinje Lidije Sever kako bi Sanda dobila prekrasan osmijeh. Usporedno s tim odlazit će u kozmetički salon na tretmane koji će potaknuti proizvodnju kolagena u njezinom tijelu čime će njezina koža izgledati zategnutija i mlađa.

>> VIDEO: Može li se makoverom zaustaviti vrijeme?

Već idućeg tjedna provjerite rezultate Sandina make-overa u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju