Nakon što je bila podvrgnuta raznim estetskim zahvatima te nakon postoperativnog oporavka, Zagrepčanka Sanda dobila je novi izgled. Pogledajte nevjerojatan konačni rezultat još jednog uspješnog ekstremnog makeovera

Nakon tri komplicirane estetske operacije iza kojih je slijedio sedmodnevni oporavak Sanda dobila je i blistav osmjeh. No to je bila tek polovica puta ovog nevjerojatnog ekstremnog makeovera.

45 godina stara Zagrepčanka dobila je potpuno novi izgled no još je potrebno urediti i njezinu kožu. Posjetila je poznatog dermatologa Dinka Kaliternu koji je za našu kandidatkinju pripremio laserski tretman frakcijskim radiovalovima koji će njezinom licu vratiti vitalnost i svježinu.

Sanda je još jednom posjetila estetskog kirurga, no ovoga puta ne ide pod nož već po injekcije hijaluronske kiseline- filera koje će zagladiti i najdublje bore.

Završne korekcije uključuju montiranje krunica te izbjeljivanje zubi i najmodernije kozmetičke tretmane koji stimuliraju stvaranje kolagena te pomlađuje i zateže kožu.

Naša kandidatkinja je prava sretnica jer je dobila i lasersko uklanjanje dioptrije nakon čega joj se vid poboljšao za čak 90 posto.

>> VIDEO: Može li se makeoverom zaustaviti vrijeme?

>> Ekstremni makeover uz tri operacije i novi osmijeh

No niti tu nije bio kraj. Stilistica joj je odabrala elegantnu večernju kombinaciju, frizer frizuru poput holivudske dive, a kao točku na 'i' ekstremnog makeovera bio je glamurozni make-up.

Konačan rezultat je bio nevjerojatan, a Sanda je izgledala barem 10 godina mlađe

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju