Dalmatinski lokaliteti poput Sv. Filip i Jakova, Biograda na moru, Vrane i Vranskog jezera dali su idealnu kulisu novoj eNVy room priči koja priziva neka minula vremena kada su ljubovale naše prabake i pradjedovi. Nova eNVy room kampanja vjenčanica inspirirana je Dalmacijom, njenim starim običajima i tradicionalnim vjenčanjem.

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz bajkovite eNVy room radionice. Profinjena silueta i nenametljivi glamur osnovne su odrednice ove kolekcije. Vjenčanice koje ili prate liniju tijela ili su pak raskošno nabrane u struku izrađene su od najfinijih čipki, tila i svilenog muslina slaveći ženstvenost i senzualnost.

'Misao vodilja bila je predstaviti jednu suvremenu mladenku kroz povijesni okvir dalmatinske tradicije, te kroz priču u čijem su fokusu mladi ljubavnici nekog prošlog vremena. Crno-bijela fotografija akcentirala je povijesni element kampanje, dok je svojevrsna bajkovita sirovost scenografije dodatno naglasila bijele vjenčane haljine', rekli su nam Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma.

Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici (www.envyroom.com) ili na službenoj Facebook stranici (www.facebook.com/eNVyroom.hr).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju