Nakon kolekcije vjenčanice za kojom su uzdisale nepopravljive romantičarke, modni dvojac eNVy room predstavio je jesensku modnu priču posvećenu ženstvenosti i sofisticiranosti. Senzualna 3D čipka, svileni saten i šljokice stopile su se u crno bijeloj fotografskoj priči cijenjenog fotografa Šime Eškinje dok ih je savršenima prezentirala zaštitno lice kampanje Mia Kovačić

Odlična suradnja modnog dvojca eNVy room i fotografa Šime Eškinje nastavila se u sklopu nove kampanje za jesen/zimu 13/14 u kojoj prevlavaju ženstveni i sofisticirani modni komadi.

>>eNVy room: Romantične vjenčanice kao iz filma

eNVy room žena dramatično je prikazana od obavljanja svakodnevnih obaveza pa sve do glamurozne večeri

Motivi starog crno-bijelog filma u kojem žena kao glavna akterica ima pomalo preglumljen način izričaja filma bila je osnovna inspiracija za slikovit prikaz kolekcije.

eNVy room žena dramatično je prikazana od obavljanja svakodnevnih obaveza pa sve do glamurozne večeri u kojoj postaje apsolutna vladarica senzualnosti.

Vjeko Franetović
i Nikica Ivančević kreativci su koji potpisuju komade skrojene iz najfinijih tkanina 3D čipke, svilenog satena i  lepršavog muslina upotpunjenog šljokicama pritajenog sjaja. Zaštitno lice kampanje, Mia Kovačić utjelovila je mladu ženu koja s pravom uživa u luksuzu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju