Kao i svake godine showbiz magazin Red Carpet donosi tradicionalnu listu najboljeg odjevenih osoba koju je napravio Fashion Guru. Boris Banović je dobro proučio modne kombinacije hrvatskih jet settera tijekom cijele godine i napravio listu na kojoj svoje ime mnogi žele pronaći

Prema oštrom sudu Fashion Gurua ove godine se na listi našlo podosta muškaraca što znači da su i oni sve više počeli pratiti modne trendove.

Na ovogodišnjoj listi visoku poziciju zauzela je i članica žirija Supertalenta Nina Badrić, ali i neke poslovne žene. Tako se i ove godine na njoj nalazi Andreja Čermak, koja je prošle godine bila najbolje odjevena Hrvatica, zaim Martina Todorić te fotografkinja Mara Bratoš.

>> Sve pokude i pohvale Borisa Banovića pročitajte ovdje!

Guru je na svoju listu uvrstio i manekenku Ljupku Gojić te jedan uspješni poslovno-bračni par, Tedeschijeve. Među najbolje odjevenim muškarcima na listi su se našli Tomo Horvatinčić, glumac Mislav Čavajda te naš poznati tenisač Goran Ivanišević.

Gledatelji ne smiju propustiti listu Fashion Gurua u nedjeljnom Red Carpetu koja će otkriti tko je bila najbolje odjevena osoba 2010. godine.

Listu pogledajte u Red Carpetu, 9. siječnja u 22.35 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju