još nekoliko dana dijeli nas od početka Fashion.hr-a. Jedna od najvećih modnih poslastica ovosezonskog izdanja bit će zasigurno revija 'Nas dvije' Martine Felje za poznati beauty brand DOVE

Mlada dizajnerica, inače poznata kao jedina hrvatska dizajnerica koja oblači holivudske zvijezde, osmislila je kolekciju koja snažno i glasno podupire DOVE filozofiju ljepote koja ne poznaje nikakve konvencionalne modne i društvene granice.

Revija 'Nas dvije' Martine Felje za DOVE osmišljena je u skladu s image kampanjom Fashion.hr-a ove sezone. Sama kampanja prikazuje beskonačna lica žene kao vječnu inspiraciju u različitim refleksijama, odrazima. U skladu s time DOVE ove godine predstavlja 'Nas dvije', reviju afirmiranih i njegovanih žena s njihovim 'odrazima' bilo da se radi o majci i kćeri ili nerazdvojenim poslovnim partnericama.

Moda se ponovno koristi kao sredstvo kojom DOVE prenosi poruku ljepote žene sa svim svojim raznolikostima. 'Nas dvije' pokazat će svoje najljepše JA i dokazati da je ljepota izvor samopouzdanja i da se svi mogu osjećati lijepo, te da je njegovana koža neizostavni modni dodatak.

>> Očekuje nas drugo izdanje sajma mode Fashion.hr Industrija

Glavni partner Fashion.hr-a, beauty brand DOVE, ovom suradnjom nastavlja promovirati poruku njege i stvarne ljepote, te iznova osvajati aplauze javnosti zahvaljujući posebnim DOVE kolekcijama koje su do sada svojom maštom dotaknuli najveći talenti u Hrvatskoj.

Proslavljena dizajnerica do sada je dokazala svoj talent uspješnim kolekcijama na DOVE FASHION.HR-u, te je vrlo poznata i priznata u svjetskim modnim i društvenim medijima gdje njene haljine često biraju najslavnije žene svijeta. Iz tog razloga reviju Martine Felje za DOVE možemo očekivati sa posebnom dozom uzbuđenja i podrške.

'Ova revija mi je jedno potpuno novo iskustvo i iznimno se veselim prikazati ju javnosti. Željela sam istaknuti ljepotu njih dvije zajedno, a istodobno pokazati njihovu individualnost. Zato sam se vodila čistoćom linija, elegancijom i jednostavnošću. Kreirala sam dnevne, vrlo nosive modele, haljinice, bluze i suknje. Dominira plava i bijela boja', izjavila je Martina Felja.

Ulogu DOVE zaštitnih lica preuzet će afirmirane žene iz javnog života: Nevena Rendeli i njena mama, Edita Misirić i mama, Lucija Hranjec i mama, Karmela Vukov Colić i kćer, Antonija Mandić i Antonija Stupar Jurkin, Marijana Batinić i sestra, Mare Milin i Rafaela Franić i ostale poznate Hrvatice.

Revija 'Nas dvije' Martine Felje za DOVE održat će se u subotu, 1. listopada na DOVE FASHION.HR-u u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma s početkom u 20:30 sati.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju