Nakon modne biblije Voguea i časopisa Harper's Bazaar koji su na naslovnici posvijetlili kožu Halle Berry na udaru kritike se našao i magazin Elle koji se poigrao izgledom bolivudske ljepotice i bivše Miss svijeta Aishwarya Rai Bachchan

Indijska ljepotica Aishwarya Rai Bachchan krasi naslovnicu indijskog izdanja magazina Elle. I dok poznata ljepotica sjaji nevjerojatnom ljepotom, mnogima nije uspjelo promaknuti kako je njezina koža puno svjetlija.

Tamnoputa indijska glumica koja se osim titulom Miss svijeta te ulogama u bolivudskim filmovima proslavila i u holivudskim spektaklima 'Bride & Prejudice' i 'Pink Panther 2' na naslovnici te u modnom editorijalu magazina Elle izgleda nešto drugačije.

Indijsko izdanje magazin Elle odabralo je 37 godina staru glumicu za lice s naslovnice, no zasmetala im je njezina tamna put koju su posvijetlili.

Nekoliko nijansi svjetlija boja kože od njezine prave boje zasmetala je mnogima pa se uredništvo našlo na meti kritičara, a s obzirom da ovo nije prvi puta da se magazin poslužio ovakvim 'trikovima' ovo je još jedna u nizu negativnih kritika koja njima, izgleda, uopće ne smeta.

Istim se trikom poslužio i Vogue u svom rujanskom izdanju čiju naslovnicu krasi Halle Berry, a glumica je s puno svijetlijom kožom od svoje prirodne zablistala i na prošlogodišnjoj naslovnici časopisa Harper's Bazzara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju