Revijama Juraja Zigmana, Anamarije Asanović, Ivanmana, Tea Perića, Arilea i ELFS-a službeno je započeo 16. Nivea Cro a Porter. Udaljena lokacija, premali prostor i bespotrebna pauza nisu zasjenili modnu ludnicu koju je otvorila Mia Kovačić i Citroen DS3

Modele u odjeći sa Zigmanovim potpisom predvodila je voditeljica Nove TV Mia Kovačić i zvijezda večeri na četiri kotača koja se skriva iza imena DS3. Novi Citroenov model kojeg je oslikao dizajner Juraj Zigman pravi je trendseterski auto koji se odlično uklopio uz novu kolekciju te hrabre i odlučne žene.

Zigmanova kolekcija odiše zemljanim tonovima i snagom, a njegove djevojke u kožnim jaknama i visokim čizmama podsjećaju na modernu Heidi.

Manekenke na reviji nosile su broševe koje su izradile radnice tekstilne industrije Kamensko, koje su već dva tjedna u štrajku zbog neisplaćenih plaća.

Kolekcija je puna provokativnih i izazovnih komada, Zigman koristi čipku i resice kako bi izrazio romantično odlučnu stranu. Zigman by Peko limitiranom edicijom čizmama visokim do vrha bedara njegova žena je samouvjerena i hrabro korača prema novim izazovima.

Zrelija i osvještenija Anamarija Asanović predstavila se kolekcijom 'The Woods'. Mladu dizajnericu iz publike su bodrili obitelj i prijatelji, a na kraju revije je pobrala veliki pljesak publike.

Svoju novu kolekciju Anamarije je namijenila modernim Pepeljugama iz šume, hrabrim djevojkama koje vole opasnost i koje vole pomicati granice.

>> VIDEO: Hippy Garden se ne boji golih grudi!

Kolekcijom prevladavaju zelena, plava i zlatna boja, među koje se u mekim i podatnim haljinama miješaju tirkizna i nijanse smeđe i oker.

Nekoliko crnih haljina otkrivaju želju modernih Pepeljuga za bjegom iz šume i to na glamurozan način.

Po prvi puta domaćoj se publici predstavio Ivanman koji je pokazao mušku kolekciju koju su obilježile safari boje i odlični modeli hlača, dok je Arileo pokazao kolekciju koja kao da je namijenjena modernim Šeherezadama. Bež i nježne ljubičaste nijanse i kožni detalji djeluju kao da su izašli iz Aladinove svjetiljke, nažalost nije dovoljno samo protrljati...

Teo Perić za MAK ponovno je napravio odličan posao, njegovi modeli su čisti, elegantni i nosivi. Dizajner se poigrao i svjetlucavim detaljima koji su oživjeli tamnu kolekciju, a pokazao je i nekoliko crvenih modela koji su izazvali ovacije jednog dijela publike.

Šećer na kraju revije bili su otkačeni, ludi i razigrani ELFS-i čiju je reviju iz prvog reda pogledala i njihova vjerna klijentica Severina koja je nosila haljinu iz nove kolekcije.

Šljokice, zlatne mašne u kosi, mašne na haljinama i na cipelama, čipka i volani u kombinaciji s kratkim haljinama i jaknama dio su modnog čušpajza koji je modni dvojac zapakirao u sjajni papir i napravio još jednu odličnu kolekciju koja će privući mlade obožavatelje mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju