Kada američki brend donjeg rublja predstavi novu kolekciju, znamo da su oči cijelog svijeta uprte u modnu reviju kojom defiliraju najljepše manekenke. I ove je godine popularni modni događaj bio pravi spektakl, nadopunjen sa 6 maštovitih tematskih segmenata i to od rajske ptice, preko pariške noći pa sve do snježnih pahulja


Glavne zvijezde spaktakularne večeri su prošetale pistom u najzanimljivijim kombinacijama donjeg rublja začinjenog dodacima poput štikli, najlonki i nezaobilaznih krila anđela napravljenih od gustog perja u svim bojama.

>> 16 godina poslije: Gdje su nestale seksi anđelice?

Među poznatim imenima kao što su Alessandra Ambrosio, Canice Swanepoel, Karlie Kloss i Doutzen Kroes našla se i vatrena brineta zavodljivih oblina, Adriana Lima čije savršeno oblikovano tijelo nije moglo proći neprimijećeno.

Plavooka krasotica se prošetala pistom u vatreno crvenom donjem rublju, ali i svjetlucavoj retro kombinaciji u stilu osamdesetih koja je u prvi plan stavila duge noge, čvrste trbušnjake te gluteus medius - dio tijela anatomski opisan kao srednji stražnjični mišić koji vrišti seksepilom, a koji su nas je podsjetio na savršeno isklesanu Naomi Campbell.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju