Moderni muškarac više nije što je nekad bio. Sapun i vodu zamijenile su kreme i parfemi pa slobodno možemo reći kako su se muškarci brigom za svoj izgled opasno približili ženama. Dokaz su i brojne reklame za muške parfeme s kojih se smiješe poznata, neodoljiva i seksepilna lica

Vrijeme muške ljepote za koju je bio zadužen samo sapun i voda davno je iza nas, a muški su toaletni ormarići postali prepuni preparata za ljepotu.

Među najpopularnijima su svakako parfemi koji su postali nezaobilazni dio jutarnjeg rituala gotovo svakog modernog muškarca.

Početkom 21. Stoljeća reklame za muške parfeme postale su pravi mamac za moderne metro muškarce , a na plakatima su se sve češće pojavljuju poznata lica sportaša, glumaca i modela.

Jedan od začetnika trenda metro looka svakako je David Beckham za čijim su izgledom poludjeli i žene i muškarci diljem svijeta.

Modni div Jan Paul Gaultier prvi je prepoznao novi miški trend te je lansirao liniju kozmetike Tout Beau namijenjenu samo muškarcima.

>> VIDEO: Chanel dovodi novog muškarca kojeg ćemo obožavati

>> Bye, bye Beckham! Stiže mlađi i slađi Ronaldo

2003. godine na reklami za L'Oreal je osvanuo i seksi Ben Affleck, a njegovim stopama su krenuli brojni drugi ljepotani poput Ryana Reynolds, Judea Lawa, Orlanda Blooma ili Rafaela Nadala.

Kako bi vam osvježili dan te vas malo oraspoložili donosimo reklame koje mame uzdahe, uživajte!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju