Iako naše pjevačice često imamo prilku vidjeti u komadima odjeće s potpisom svjetskih dizajnera, za velike nastupe i javna događanja sve češće biraju domaći potpis. Raskošne haljine optočene kristalima i ukrašene čipkom s providnom podlogom njihove su miljenice u posljednje vrijeme kojima izazivaju čak i oprečne komentare

Raskošne haljine s providnom podlogom u boji kože ukrašene kristalima i čipkom, krojeva koji prate liniju tijela i ljube ženstvenu siluetu u posljednje vrijeme vladaju svim važnijim događanjima.

>>10 haljina koje čekaju pozivnicu za Oscara

Naime ekstravagantne toalete kao stvorene za javne nastupe potpisuje Matija Vuica koja je kolekciju prepoznatu od strane brojnih estradnih dama prikazala na prošlogodišnjem Cro a Porteru.

>>Tko je muškarac koji stoji iza seksi 'zabranjenih' haljina?

Ekstravagantne toalete kao stvorene za javne nastupe potpisuje Matija Vuica

Najupečatljiviju gotovo prozirnu haljinu od crnog tila, ukrašenu crnim, gustim volanima te tisućama svjetlucavih kristala odabrala je Severina za jedno događanje u Beogradu i izazvala oprečne komentare.

Za veliki koncert u Areni Nina Badrić zablistala je u zahtjevnoj prozirnoj haljini s istaknutom čipkom i zelenim kristalićima, a
posljednja u nizu dama koja nije odoljela raskošnom dizajnu je pjevačica Marija Husar Rimac.

Ona je za najromantičniji koncert povodom Valentinova odjenula crnu tolaetu satkanu od raskošnog veza čipke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju