Svjetski mediji ovih dana bruje o najvažnijem vjenčanju ljeta između teniskog asa Novaka Đokovića i simpatične plavuše Jelene Ristić. Poznata humanitarka njeguje stil suzdržane elegancije koji je osvojio čak i urednicu američkog Voguea Anne Wintour

Simpatična, vrijedna i dobra epiteti su koji karakterno najbolje opisuju novopčenu gđu. Đoković, i zbog koje su svi 'poludjeli' za suprugom teniskog asa. Jelena Ristić Đoković već se etablirala kao poznata humanitarka koja predano radi na prikupljanju sredstava za pomoć unesrećenoj djeci, a sve češće se spominje i u kontekstu modne ikone.

Iako nema previše vremena za šoping, Jelena uživa u jednostavnim krojevima haljina svjetskih modnih brendova poput Oscara de la Rente ili razigranim kreacijama Alexandra McQueena

Pod mentorskim paskom američke urednice Voguea Anne Wintour koja joj je prošle godine posvetila čak tri stranice u poznatom modnom magazinu, Jelena je kroz godine razvila stil suzdržane i profinjenjene elegancije.

Iako nema previše vremena za šoping, gospođa Đoković uživa u jednostavnim krojevima haljina svjetskih modnih brendova poput Oscara de la Rente ili razigranim kreacijama Alexandra McQueena, koje obično nosi na gala večerama i dobrotvornim priredbama. U slobodno vrijeme, pak, najčešće ćete je vidjeti u trapericama, šarenim topovima i sportskim haljenicama koje priliče teniskoj entuzijastici i djevojci od 28 godina starosti.

U našoj fotogaleriji pogledajte najbolje odjevne kombinacije novopečne gospođe Đoković.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju