Žene će na vrh liste svojih želja staviti noge bez celulita i lijepo oblikovanu stražnjicu. Dijeta i vježbanje pomažu, no puno brži rezultat daju steznici. Ipak niti jedan od proizvoda na tržištu ženama nije ponudio točno ono što žele sve dok se nije pojavio Simplicity Booty Booster kojeg nose slavne ljepotice, pa čak i one za koje smo uvjereni da im nije potreban

Rješenje za ženske probleme ima tvrtka Spanx koja je osmislila proizvod Simplicity Booty Booster. Steznik naravno nije čudotvoran, a jedini pravi put od željene linije je pravilna prehrana i vježbanje. Ipak pomaže u određenim situacijama, podiže stražnjicu i može vas pretvoriti u zvijezdu večeri.

>> Planule gaćice koje obećavaju Pippinu stražnjicu

>> Nitko ne može konkurirati nogama Jennifer Lopez

Steznik čija je cijena 614 kuna izrađen je po posebnim metodama od različitih rastezljivih materijala koji podižu stražnjicu te oblikuju bedra na pravim mjestima. Upravo to je ono što proizvod razlikuje od drugih na tržištu.

Simplicity Booty Booster 'uvlači' bedra i trbuh, a uz pomoć umetaka koji se mogu stavljati i micati steznikom je moguće oblikovati i podignuti stražnjicu.

Može se nositi u produženom obliku, tada čini celulit i tragove donjeg rublja nevidljivim.

Lista obožavateljica ovog proizvoda je duga, a na njoj su Kim Kardashian, Oprah Winfrey, Tyra Banks, Kimberley Walsh, Selena Gomez, Britney Spears, Jessica Alba, Kate Winslet, Miley Cyrus, Julia Robets, Catherine Heigl, Sienna Miller i Gwyneth Paltrow.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju