Samo je 48 sati bilo potrebno da se rasproda jeftina kopija haljine koju je Michelle Obama nosila u večeri pobjede svoga supruga. Premda ne postoje velike sličnosti s originalom od brokata, žene na božićne domjenke žele doći u haljini nazvanoj 'The Michelle'

Kada je Barack Obama po drugi puta osvojio predsjednički mandat, mnoge su oči bile uprte i u njegovu suprugu Michelle.

Prepoznajući u njoj modni uzor mnogim Amerikankama nezainteresiranima za ekscentrične trendove s modnih pista, brendovi komercijalne odjeće dobro iskorištavaju svaki njezin modni izbor.

>> Michelle Obama: Reciklirana haljina za pobjedničku noć

Jedna od njih je i britanska kuća Asda koja je u liniji odjeće za nadolazeću slavljeničku sezonu 'Impress Dresses' dizajnirala i haljinu 'The Michelle' kopirajući model haljine kakvu je prva dama nosila u večeri izbora kada je njezin suprug po drugi puta odnio pobjedu kao predsjednik SAD-a.

>> Michelle Obama u H&M haljini od 200 kuna

Strukirana kreacija zatvorenog dekoltea i elegantnih kratkih rukava krojem bi se mogla 'prošvercati' kao dio poslovnog looka, ali materijal te kombinacija crvene i crne boje kao stvorena je za nadolazeće božićne domjenke i novogodišnje proslave.

Pristupačna varijanta kreacije od brokata Michaela Korsa nema previše dodirnih točaka s originalom, no to nije spriječilo kupce željne limitirane haljine da izdvoje 32 dolara te opustoše sve zalihe u roku od 48 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju