Dizajnerski komadi s potpisom Alexandera McQueena, Louisa Vuitona i Prade i hrana ne idu zajedno, no tako ne misle fotograf Fulvio Bonavia i stilistica Giovanna Battaglia koji su se poigrali listovima salate, agrumima i orasima te dali potpuno novi izgled skupocjenim djelima poznatih dizajnera

Da sočni odresci mogu biti podatan materijal za haljinu dokazala nam je Lady Gaga, a kako to izgleda kada haljine od čokolade prekriju tijelo pokazala nam je prošlotjedna revija u Parizu.

No, već viđeni dizajnerski komadi izrađeni od hrane nisu sasvim uobičajeni u svijetu u kojem je vizualno savršenstvo svetinja. Upravo kao i kreativnost koju su uz pomoć hrane iskazali fotograf Fulvio Bonavia i stilistica Giovanna Battaglia.

>> Nitko ne želi nositi haljinu koju je nosila Lady Gage

>> Kada grudi i stražnjicu prekrije čokolada

Tako su dramatičnu haljinu Alexandera McQueena umjesto od skupocjene tkanine izradili od listova salate.

Preobražaj je doživio i model iz nove kolekcije Marca Jacobsa za Louis Vuitton. Umjesto loptica vune, kreacija je izrađena od robusnih oraha.

Pradinu kreaciju ukrašenu svjetlucavim šljokicama osvježile su ploške limuna i naranče pretvarajući tako model jedne od najtradicionalnijih modnih kuća u prštavu modnu instalaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju