Najmlađa uzvanica Tjedna mode u New Yorku, dvije godine stara Harper Seven pokazala se kao neodoljivo najslađa lobistica svoje mame Victorie Beckham. Naime tijekom revije svojim nestašnim postupcima i neodoljivom pojavom uspjela je nasmijati i strogo lice Anne Wintour, urednice magazina Vogue koja slovi kao jedna od najvećih autoriteta u svijetu mode


Victoria Beckham
na Tjednu mode u New Yorku predstavila je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2014. godine. Kolekcija nadahnuta kraljevskim sportom, tenisom, u kojoj su prevladale oštre linije i strogi krojevi inspirirani teniskim opravama naišli su na pohvale modne kritike.

Najmlađoj uzvanici njujorškog tjedna mode, Harper Seven, nije odoljela ni najopasnija žena u svijetu mode, Anna Wintour

>>Harper Seven: Ovako se zabavlja dvogodišnjakinja s tatom na utakmici

A osim sada potvrđenog statusa etablirane dizajnerice Vicky je ime u svijetu mode koje ima neosporno najmlađu i najmedeniju lobisticu.

>>Victoria Beckham: Revija kojom je zatvorila usta skepticima

Naime na reviji iz prvog reda djela maminih ruku promatrala je dvije godine stara Harper Seven. Smještena u tatinom naručju i obučena u bijelu opravicu sa sada već prepoznatljivom punđicom na vrhu glave djevojčica je uspjela ono što rijetkima polazi za rukom.

Svojim nestašnim ponašanjem i beskrajno neodoljivom pojavom izmamila je osmijeh na lice Anne Wintour, poznate kao modni 'vrag koji nosi Pradu' i imidža najopasnije i najtalentiranije urednice magazina Vogue.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju