Iako je njihov posao da uz glumački talent izgledaju besprijekorno holivudskim divama koje su već odavno zakoračile u 70. godine života, a koje su žarile i palile prije više od pola stoljeća to i danas s lakoćom polazi od ruke

Sedamdesetdvogodišnja Donna Mills, 79 godina stara Joan Collins, Jane Fonda koja je zakoračila u 76. te Sophia Loren s navršenih 78 godina žarile su i palile prije više od pola stoljeća, no ove holivudske zvijezde i danas izgledaju nevjerojatno.

>> Meryl Streep: Tako se nose 62 godine!

Njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu svaki je put pravo iznenađenje, a vitka linija kao i mladenački izgled ovih ljepotica otkrivaju kako zub vremena nikako nije dotakao njihovu ženstvenost.

>> Demi Moore sve teže prikriva godine

Iako su estetski zahvati u holivudskom svijetu nešto sasvim normalno, a njihov posao je, između ostalog, da u svakom trenutku budu besprijekorne, spomenute glumice izgledaju bolje od svojih i po dva desetljeća mlađih kolegica. Prokopali smo po uspomenama iz prošlosti i pronašli nekoliko fotografija mladolikih diva koje su bile i ostale prave ljepotice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju