Najpoznatija modna blogerica Barbara Repa pokrenual je zanimljivu modnu priču u koju su uključene ulice Zagreba. Nakon uspješnog lansiranja prvog djela projekta 'Primadonna Girl', na red je došao i drugi dio nazvan 'Malèna'

'Primadonna Girl' pokupila je mnoge pohvale, te je izazvala i veliko zanimanje javnosti jer su građani mogli prići, promatrati snimanje, postavljati pitanja i najvažnije upoznati se s dizajnerima i raspitati se o komadima odjeće.

>> Jesenska špica kao s reklame

Za potrebe prvog snimanja koristila se odjeća talentiranog dizajnera Fashion.hr-a Aleksandra Žarevca, te poznatog dvojca Boudoir. Fotografije je potpisivao Jure Perišić.

>> Mračna strana domaće modne scene

Na drugom djelu projekta kojem je cilj modu s piste donijeti direktno na ulice napravljen je veliki zaokret i horizonti su prošireni. Umjetnički direktor projekta, Nikola Grbin u projekt je uključio i ljude koji nisu u modnom svijetu, te samim time pružio im mogućnost da nose dizajnersku odjeću, ali i na jedan dan budu ispred profesionalne kamere.

Zahvaljujući tome kao prijatelj poznate blogerice Barbare Repe i fan njezina bloga Ar Ar našao se mladi Kanađanin hrvatskog podrijetla Viktor Kalamar, a kao ulični lopov Vedran Šubić.

Za potrebe ovog snimanja korištena je odjeća iz najnovije kolekcije poznate dizajnerice Anamarije Brkić koja se krije iza brenda A'marie.

>> Prva jesenska špica: Zagrebački modni ćušpajz

Da bi dečki zasjali u punom sjaju pobrinuo se najpoznatiji muški dizajner Ivica Klarić, dok se za modne dodatke poput kožne torbe pobrinuo mladi dizajner Ivan Alduk koji ove godine slavi svojih 5 godina na modnoj sceni. Sve torbe izrađene su od prave kože, a izrađuje ih ekskluzivno za poznatu tvornicu Galko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju