Jedna od najpopularnijih manekenki Miranda Kerr zna kako poglede i pažnju zadržati na sebi. Njezino vitko tijelo savršen je ukras najpopularnijeg donjeg rublja, a lice krasi brojne naslovnice. Upravo njezina figura je ono što ne može proći nezapaženo pa čak i kada je u trapericama od 249 kuna

Kada ne pozira ispred fotoaparata Miranda Kerr uživa u ulozi majke. Atraktivna 29 godina stara manekenka dan je provela u šetnji gradom, u društvu preslatkog sinčića Flynna.

>> Živa Barbika: Noge koje će svi primijetiti

I dok je njezin maleni ljepotan pažnju plijenio kričavo zelenim hlačama na crne točkice i trendi trenirkom s kapuljačom, lijepa mama je i u najjednostavnijem traper izdanju izgledala kao prava zvijezda.

>> 5 vrsta traperica koje ćete željeti ovog proljeća

S obzirom da je postala zaštitno lice proljetne kolekcije koju potpisuje Mango, Miranda je ostala vjerna ovom pristupačnom i popularnom španjolskom brendu te je i u svoju privatnu garderobu uvrstila neke komade. jedne od njih su rasparane, svjetlo plave skinny traperica čija cijena ne prelazi 250 kuna.

Uz jeftine i trendi hlače savršeno se uklopila i traper košulja te udobne i još uvijek vrlo trendi bordo mokasine koje su kao stvorene za proljetnu šetnju gradom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju