San svake žene je imati savršenu kosu i ten, ali jednako važne su i obrve. No nismo svi blagoslovljeni gustim dlačicama na licu koje u trenu mogu pomladiti lice, stoga su tretmani trajnog uljepšavanja lica riješenje za kojim posežu brojne dame a u koje se uvjerila i Nikolina Pišek

Zavarati prirodu u svrhu proljepšavanja ženama je palo na pamet još u drevnom Egiptu no prava evolucija šminke dogodila se davne 1910 godine kada je nastala i do danas najkontroverznija metoda šminkanja.

>>A koje šiške pristaju vašem licu?

Trajni make up metoda je koja je brojnim ženama s problemima nerješivim običnom šminkom promijenila život.
Popularnom tretmanu podvrgnula se i Nikolina Pišek koja je po drugi puta sjela na stolac kako bi postigla željeni oblik obrva.

>>U 7 koraka do savršenih obrva

'Nakon prvog iscrtavanja vidimo kako koža reagira na pigmente i je li dubina pozicioniranja pigmenata dovoljna te može li opstati u tkivu, postupak ponavljamo kako bi postigli željeni oblik' objasnila je Marija Butković profesionalna vizažistica.

Debeli lukovi iznad oka pomlađuju lice bar za pet godina zbog čega brojne dame posežu baš za tim oblikom.
Prilikom tetoviranja važno je postići što realniji prirodni oblik koji neće narušiti fizionomiju lica s obzirom da nakon tretmana povratka nema, novi oblik ostaje trajnim unutar pet godina.

Ovaj postupak osim što je bolan nije za svaki džep no Nikolina jamči kako se trošak isplati kada shvatite da vam obrve ne bježe s lica nakon prvog jutarnjeg umivanja.

Više u emisji  In Magazin .

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju