Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Olga Kurylenko u Parizu su proslavili lansiranje kolekcije Isabel Marant pour H&M. U živoj gradskoj atmosferi prožetoj boemskom Marantinom energijom kolekcija je predstavljena u kinematografskom okruženju kao kombinacija slika, videosnimki i modela

Predstavljanje kolekcije 'Isabel Marant pour H&M' vratio je goste na pariške ulice u vrijeme ranih 90-ih, u doba kada je Isabel imala prvi nastup sa svojom eponimičkom linijom: bistroi, neonski znakovi, pizzerije, prodavaonice suvenira, prodavaonice namirnica, ulični prodavači i prolaznici koji opušteno uživaju u šetnji na zraku.

Kolekcija koja uključuje najlegendarnije komade njezine karijere predstavljena je u kinematografskom stilu sa slikama, videosnimkama i uličnim modelima koji otkrivaju svijet Isabel Marant. Budući da je Pariz sastavni dio njezinog stila, taj je grad bio prirodan izbor za proslavu lansiranja kolekcije 14. studenoga u otprilike 250 prodavaonica u cijelom svijetu i na internetu.

Željeli smo predstaviti kolekciju tako da djeluje stvarno i opušteno, a ne kao dio ekstravagancije crvenog tepiha: tako vidim svoj rad. Dizajniram za svakoga i neprestano me nadahnjuje svijet koji vidim oko sebe, tako da je bilo prirodno imati gradsko okruženje kao pozadinu događaja. I to je morao biti Pariz jer je taj grad dio moje DNK, izjavila je Isabel Marant.

Mislim da je jako uzbudljivo kada dizajner visoke mode napravi ovakvu suradnju i svoj dizajn približi svima. Odjeća je odlična i prestižna. Sigurna sam da će mnogo ljudi upravo ovu za kolekciju 14. studenog čekat u redu, izjavila je January Jones.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju