Obožavateljica mode i jedna od najbolje obučenih Hrvatica Iva Balaban za odlazak na kino premijeru francuskog filma 'Mamin dečkić' odabrala je ležernu kombinaciju kožnate jakne i kratke haljine. Za proljetno vrijeme ogoljene noge istaknula je trendi čizmama iznad koljena, čijoj zavodljivosti se ne mogu oduprijeti princeze niti prve dame

Detalj koji i najjednostavnijim odjevnim kombinacijama osigurava pažnju već niz sezona jedan je od omiljenih u ormarima zvijezda, ali i dama sa visokim statusima. Čizme iznad koljena jedne su od najprovokativnijih komada obuće koji posebice u kombinaciji s ogoljenim nogama nadmašuje i privlačnost štikle.

Čizme iznad koljena izdužuju nogu, prikrivaju sitne nedostatke i suptilno naglašavaju seksepil

>>Jesu li ovo najviše čizme ikad?

Par izrađen od brušene kože u bež boji odabrala je Iva Balaban za večernji izlazak u kino, i pokazala kako čizme do iznad koljena mogu biti odlične saveznice prvih proljetnih izlazaka. Naime noge oslobođene zimskih hulahopki uz trendi čizme i kratku haljinu najbolje dolaze u prvi plan.

Provokativnom kožnatom modelu koji skriva mane, izdužuje nogu i suptilno naglašava seksepil nisu odoljele i brojne poznate dame, od kojih su definitivno najupečatljivije američka prva dama Michelle Obama i monegaška princeza Charlene.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju