Ležerno, ali promišljeno odijevanje karakteristika je modnog stila bivše Kraljice Hrvatske Ive Balaban. Kako sama ističe pri odijevanju se uvijek vodi provjerenim receptom - kombiniranjem različitih komada odjeće na nepretenciozan način. Za istim se povela i za dnevno izdanje u kojem je glavnu riječ imala retro traper suknja kakva se nosila osamdesetih godina

Vječni traper ovu sezonu se vraća u punom smislu riječi, a nakon traperica koje su novo naličje dobile prošarane printevima ili ukrašene čipkom, popularne suknje koje su obilježile kasne osamdesete godine komad su koji se vraća na velika vrata.

Retro suknju lako možete napraviti od jednog para iznošenih traperica

>>5 trikova kako sačuvati boju omiljenih traperica

Izbijeljenu traper suknju dužine do koljena i A-kroja koja izgleda poput rasparanih hlača koje su prenamjenjene i spretnim rukama skrojene u trendi komad, odabrala je Iva Balaban za dnevo izdanje.

>>2 ideje za trendi izgled: Ukrasite stare traperice uzorkom od čipke

Smeđu košulju dugačkih rukava i crne gležnjače bivša manekenka združila je uz retro suknju i pokazala originalno izdanje s trendi komadom koji svakako treba imati u svom ormaru.

Iako je ponuda traper suknji po trgovinama velika, savjetujemo kako si lako možete doskočiti i uštedjeti budžet.
Svi u ormaru imamo par iznošenih traperica koje vape za novim nošenjem, a uz savjete iz tutoriala i uz malo volje lako im možete podariti novo lice u obliku retro traper suknje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju