Manekenke predvođene lijepom Ivom Jerković predstavile su domaćim zaljubljenicima u modu koktel haljine koje odišu profinjenošću i elegancijom u crnim, bijelim i ružićastim tonovima

Max&Co. u Kaptol Centru zahvatila je u utorak poslijepodne velika gužva. Brojni uzvanici iz svih društvenih krugova okupili su se na predstavljanju nove capsule kolekcije Max&Co 'Notte'.

Riječ je o koktel haljinama koje odišu jednostavnošću i udobnošću, ali i izrazitom profinjenošću i elegancijom koja privlači poglede i oduzima dah. Haljine su u crnim, bijelim i ružićastim tonovima i idealne su za svaku priliku.

Kolekcija je najmijenjena modernim, urbanim ženama koje vole kombinaciju udobnosti i glamura i koje žele ostaviti dojam.

'Notte' kreacije brojnim okupljenim uzvanicima predstavile su neke od najpoznatijih hrvatskih manekenki: Iva Jerković, Jelena Bosančić, Lorena Ćavar, Tamara Šopar i Jana Opačić.

>> Iva Jerković: Ljepotica utegnuta u 'it' haljinu

>> Iva Jerković zna kako se sjedi u ultra kratkoj minici

Uzvanici su uživali u predstavljanju novih modela uz sushi i šampanjac, dobru glazbu poznatog DJ-a Mladena Horvata i odličnu atmosferu.

Predstavljanje nove kolekcije nisu propustile ni Helena Šopar, Lejla Filipović, Vanja Mamić, Leonarda Boban, Ivana Delač Đolo, Ankica Dobrić, Perica Martinović, Uršula Tolj, Jasna Bilušić, Ksenija Urličić, Mina Petra, Nera Stipičević, i mnogi drugi gosti poput Borisa Kosmača, Filipa Šovagovića i drugih.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju