Zahvaljujući čudima moderne tehnologije spojeni su dijelovi nekih od najljepših žena svijeta te je dobivena fotografija idealnog ženskog lica. No je li to ono doista?

One su sve redom poznate, uspješne, njegovane i privlačne. Svaka od njih je lijepa na svoj način, a i ponosna je vlasnica barem jednog najpoželjnijeg dijela tijela.

>> Izgleda li ovako idealno žensko lice?

Anketa koju je proveo lanac internet trgovina Feel Unique otkrila je koji su to dijelovi, te je na temelju rezultata kompjuterski složena idealna žena.

>> 6 oblika ženskog tijela koje muškarci obožavaju

Tako je vojvotkinja Catherine žena s najljepšom kosom na svijetu, čokoladno smeđe oči pjevačice Cheryl Cole su jednostavno neodoljive, najpoželjniji nos ima britanska glumica Kate Beckinsale dok je vlasnica najljepših obraza Keira Knightley.

Obrve je idealnoj ženi poklonila Megan Fox, Gwyneth Paltrow bradu, usne neodoljiva Angelina Jolie dok poprsje idealne žene pripada britanki Kelly Brook.

No bacivši pogled na kompjutorski prikaz 'idealne' žene odmah primjećujemo kako nešto doista ne štima, pa slobodno možemo reći kako idealna, univerzalna ljepota doista ne postoji jer ona se nalazi u oku svakog promatrača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju