Marilyn Monroe glumica, zavodnica, diva. Nije imala silikone niti estetske zahvate, njena ljepota bila je prirodna i netaknuta. Da je poživjela duže vjerojatno bi, kao i svi, pokušala zaustaviti svoj vremenski sat raznoraznim metodama; no jedno je sigurno, ne bi trebala - povećati grudi

Žene s prirodno velikim grudima ne mogu niti zamisliti sve frustracije kroz oje prolaze djevojke i žene koje nisu imale tu privilegiju da majka priroda odradi svoj posao do kraja.

Naime, ne radi se o tome da se svidimo muškarcima, ne, mi žene s malim grudima želimo se prije svega svidjeti same sebi. Želimo osjećaj samopouzdanja koji nam je premalim grudima naprasno oduzet, želimo biti žene u potpunosti.

Zar je jedino rješenje za nas silikonski implantat, kirurška dvorana i anestezija? Odgovor do prije godinu dana glasio je: da. Odgovor danas glasi: ne. Konačno je moguće povećati grudi i nekirurškim putem, a da se pritom ne radi o lažnim obećanjima.

Nisu napredovali samo naši kompjuteri, mobiteli i ostala potrebna i nepotrebna tehnologija, napredovala je i beauty tehnologija, ili jednostavnije rečeno - konačno smo dobili i takav aparat koji će našim frustracijama stati na kraj, a da pritom ne moramo ulaziti u kiruršku dvoranu.

A sada detaljno objašnjenje, dakle tretmana bezbolnog i nekirurškog povećanja grudi, bez nuspojava i neželjenih posljedica započinje besplatnom konzultacijom i pregledom u kojem se klijenticu upoznaje sa načinom funkcioniranja aparata.

Klijentica tada pristupa kratkom pokusnom tretmanu u kojem se potpuno upoznje s prostorom, aparatom i njegovim djelovanjem na tijelo, odnosno grudi. Možda i najvažnje, klijentica se upoznaje s očekivanim rezultatom jedne serije povećanja.

Svaki tretman traje sat vremena i aspolutno je bezbolan, dapače, vrlo je ugodan, a podijeljen je u dva segmenta.

U prvom dijelu radi se cirkulacija i drenaža, dakle doprema masnih stanica sa drugih područja tijela do makropodručja oko grudi, u drugom dijelu tretmana se pomoću elektroimpulsa radi na samom povećanju, tj. 'ubacivanju' masnih stanica u grudi što se osjeća kao lagana masaža. S tretmanima se ne može početi bilo kada, već se mora poštovati stroga procedura koja je povezana s djelovanjem estrogena, tako da proces povećanja grudi mora započeti 11. dana mesntrualnog ciklusa i traje do 13. dana. Tada slijedi pauza do 17. dana a završava 24. dana, što ukupno čini seriju od 10 tretmana.

Cijena jednog ciklusa iznosi 1800 kn, a za sve osobe koje žele i drugi ciklus, cijena je i manja.  Nažalost, mi u Hrvatskoj na internetu ne možemo čitati znanstvene studije koje dokazujua apsolutnu učinkovitost ove metode. Razlog je jednostavan - ne posjedujemo tipkovnice s japanskim i kineskim znakovima (i ne poznajemo te jezike). Ova metoda razvijena je na Dalekom istoku, kako bi prirodno 'ravnu' azijatsku ženu učinile ženstvenijom po kriterijima zapadnjačkog pogleda na žensko tijelo.

Na kraju, dvojba koja sve muči - hoće li povećane grudi takve dugoročno i ostati? Odgovor glasi - apsolutno da, osim u slučaju naglog mršavljenja kada se masno tkivo po cijelom tijelu topi.

Ovakvim pristupom ne mogu se dobiti grudi loptastog oblika, nego isključivo prirodnog, dakle onakvog kakvo je tijelo samo spremno izgraditi, ali uvećane za nekoliko centimentara.

Dogovor za besplatne konzultacije može se napraviti na broj telefona 098/939-6517 ili na mail dalibor-jurcevic@zg.htnet.hr, a još detaljnije o svemu možete čitati na www.esther-beauty.com.

Također, uz pomoć pametnih aparata moguće je oblikovati i lice neinvazivnim putem, osobito topljenje masnoće u licu, podizanje obješenih obraza, sužavanja nosa, uklanjanje ožiljaka i liječenje raznih dermatitisa i upalnih procesa.

'Znatiželjni smo, uvijek u potrazi za novim, zajedno sa pacijentima u borbi za njihov mladenački izgled i samopouzdanje.'
Maja i Dalibor Jurčević
www.esther-beauty.com
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju