Boja pudera je još uvijek vrlo popularna, a njezine tople nijanse savršeno pristaju plavušama svijetle puti kao što je ljubiteljica mode Jelena Popović Volarić

Lijepa Jelena jedna je od rijetkih domaćih poznatih ljepotica koja njeguje originalan i poseban stil odijevanja koji ne podliježe trendovima.

>> Čime se ističe Jelena Veljača?

Uvijek elegantne i decentne kreacije vješto osvježene zanimljivim modnim dodacima njezin su prepoznatljivi znak pa nije niti čudno što njezino pojavljivanje u javnosti izaziva vrlo veliku medijsku pažnju.

>> FOTO: Boja pudera izgurala vječnu crnu

Spisateljica, glumica i scenaristica se pojavila na modnom događanju Fashion.hr u jednostavnoj, ali vrlo elegantnoj koktel haljinici boje pudera ukrašenoj svjetlucavim ukrasima.

Ova nježna boja postala je vrlo popularna još prošle godine te je vrlo brzo pronašla svoje mjesto i u ormaru lijepe Jelene koja ju voli kombinirati u svim prilikama.

Glamurozne haljine, ali i dnevni komadi poput kožne jakne te modni dodaci poput remenja, štikli i torbi u nijansama koje se protežu od svijetle bež pa sve do prljavo roze savršeno ističu blijedi, porculanski ten nježne plavuše koju uvijek iznova volimo pogledati od glave do pete.