Što god holivudske ljepotice izmislile u trenu će postati hit, a upravo je tako i s tamnim izrastom na svijetloj kosi koji njeguju Jennifer Aniston, Elle Macpherson i Gwyneth Paltrow. No postoji trik zbog kojeg poznate dame koje si svakako mogu priuštiti najskuplje frizere to rade

Trik kojim se služe četrdesetogodišnje ljepotice je tamni izrast od nekoliko centimetara na svijetloj kosi. I dok je Jennifer Aniston upravo zbog boje svojih pramenova vlasnica najpoželjnije frizure na svijetu, a model Elle Macpherson uvijek naglašava bujne i duge uvojke teško je ne primijetiti izrast i pitati se zašto ne promjene frizera.

>> 'The Body': Kosa zamamnija i od najdubljeg dekoltea

>> Kosa Jen Aniston je jednostavno najljepša

Ono zbog čega dame inzistiraju da tamni dio kose ostane vidljiv je dokaz da još uvijek nemaju sijede, otkrio je stilist poznati Richard Ward.

'Mnoge poznate holivudske zvijezde dolaze u salon i traže da im se korijen kose oboji u tamniju nijansu kako bi zadržale privid mladosti', otkrio je.

Na popisu poznatih i slavnih dama koje redovito odlaze frizeru te njeguju svoju kosu, no ostavljaju tamni izrast je uz Aniston, Macpherson i Paltrow i pedesetogodišnja plavuša Madonna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju