Predzadnjeg dana tjedna mode u Parizu, nakon dana ispunjenih modnom dramatikom modna kuća Chanel prikazala je elegantnu, smirenu i 'sabranu' kolekciju. U njoj je iz prvog reda uživala i Jennifer Lopez u ultra kratkoj haljini od bijele čipke otkrivajući noge s 0 posto celulita

Predzadnjeg dana tjedna mode u Parizu, nakon dana ispunjenih modnom dramatikom modna kuća Chanel prikazala je elegantnu, smirenu i 'sabranu' kolekciju'.

>> Emma i J.Lo: Mama i kći s istim frizurama

Premda Karlu Lagerfeldu i legendarnoj modnoj kući popularnost u obliku poznatih zvijezda nije potrebna, dolazak mamaca za fotografe poput Jennifer Lopez svakako je dobrodošla promocija modela u kojima se zamišljaju mnoge zaljubljenice u vrhunsku modu.

>> Što su naslijedili najpopularniji blizanci?

Poznata zvijezda je na parišku reviju stigla sa svojim partnerom Casperom i kćerkicom Emmom, kojoj je zbog čekanja revije te pripadajuće poznate kaotičnosti i užurbanosti, cijeli događaj s vremenom postao dosadan.

Njezina mama je zato ponovno izgledala senzacionalno, te je zahvaljujući kratkoj bijeloj haljini ponovno potvrdila da njezina glatka bedra ne otkrivaju niti minimalne neravnine uzrokovane celulitom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju