Predzadnjeg dana tjedna mode u Parizu, nakon dana ispunjenih modnom dramatikom modna kuća Chanel prikazala je elegantnu, smirenu i 'sabranu' kolekciju. U njoj je iz prvog reda uživala i Jennifer Lopez u ultra kratkoj haljini od bijele čipke otkrivajući noge s 0 posto celulita

Predzadnjeg dana tjedna mode u Parizu, nakon dana ispunjenih modnom dramatikom modna kuća Chanel prikazala je elegantnu, smirenu i 'sabranu' kolekciju'.

>> Emma i J.Lo: Mama i kći s istim frizurama

Premda Karlu Lagerfeldu i legendarnoj modnoj kući popularnost u obliku poznatih zvijezda nije potrebna, dolazak mamaca za fotografe poput Jennifer Lopez svakako je dobrodošla promocija modela u kojima se zamišljaju mnoge zaljubljenice u vrhunsku modu.

>> Što su naslijedili najpopularniji blizanci?

Poznata zvijezda je na parišku reviju stigla sa svojim partnerom Casperom i kćerkicom Emmom, kojoj je zbog čekanja revije te pripadajuće poznate kaotičnosti i užurbanosti, cijeli događaj s vremenom postao dosadan.

Njezina mama je zato ponovno izgledala senzacionalno, te je zahvaljujući kratkoj bijeloj haljini ponovno potvrdila da njezina glatka bedra ne otkrivaju niti minimalne neravnine uzrokovane celulitom.