Na premijeri filma 'Sin City: A Dame To Kill For' u Hollywoodu prisustvovale su tri glumice koje su uz Brucea Willisa i Mickeya Rourkea glavne zvijezde filma. To su Rosario Dawson Eva Green i Jessica Alba, sve redom ljepotice različitih osobnosti i stila odijevanja. Ovoga smo puta izdvojili Jessicu Albu i njezine upečatljive srebrne štikle

Svaki styling na crvenom tepihu prije svega 'nose' haljina i štikle, a kada se pogodi idealna toaleta i pripadajuće cipele nastaje look koji se narednih tjedana, ali i mjeseci ističe kao modna inspiracija.

Jednu takvu uspješnu kombinaciju iznijela je Jessica Alba na holivudskoj premijeri filma 'Sin City: A Dame To Kill For' pojavivši se u kobaltno plavoj haljini od satena Zaca Posena iz resort kolekcija za 1015. godini. Iako je popularni peplum već ustupio mjesto novim trendovima, sa stražnje strane haljine bez naramenica i naglašenog struka izgledao je odlično.

>> Jedna poza, dvije seksi glumice: mršavica protiv dame s oblinama

Elegantnu haljinu začinile su srebrne štikle Guiseppea Zanottija s 'iglenom' potpeticom od 12 centimetara. Premda modelom podsjećaju na popularne i udobne natikače, luksuzna koža pitona ovu cipelu čine jednim od najzavodljivijih modela cipela na ovosezonskom crvenom tepihu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju