Pametno i stručno ošišana frizura može trajati vrlo dugo te nudi veliki broj različitih rješenja koja vas mogu promijeniti u trenu. To jako dobro zna i Jessica Biel, ljepotica koja na svakom crvenom tepihu blista punim sjajem. Želite li i vi multifunkcionalnu frizuru isprobajte stepenastu frizuru s dugim šiškama

Jessica Biel se može pohvaliti dugom i gustom smeđom kosom, a frizura od koje se u posljednje vrijeme ne odvaja je stepenasto ošišana kosa s dugim šiškama do brade.

Osim što je vrlo praktična za održavanje ovakva frizura može se nositi na veliki broj načina, a lijepa glumica prezentirala nam je 5 najjednostavnijih koje možete napraviti i sami.

Pametno i stručno ošišana frizura može trajati vrlo dugo te nudi veliki broj različitih rješenja koja vas mogu promijeniti u trenu

>> U 5 koraka spasite loše ošišanu kosu

1. Ležerni valovi
nekoliko poteza s uvijačem za kosu i vaša je frizura spremna. Važno je da pramenove omotate oko uvijača samo do sredine kose kako bi gornji dio ostao ravan.

2. Ravna na razdjeljak
ispeglana kosa nikada ne izlazi iz mode. Želite li napravit malu promjenu podijelite kosu na strogi razdjeljak, a šiške sakrijte iza uha te kosu prebacite preko njih.

3. Prirodno raspuštena
Jednostavna frizura za koju vam ne treba puno truda. Kosa izvučena na krupnu četku i lagano uvijene šiške stil je koji možete kombinirati za dnevni i večernji look.

4. Niski rep na razdjeljak
Za ovakvu frizuru ne morate ravnati kosu već joj dozvolite da se ponaša prirodno. Podijelite kosu na razdjeljak i zavežite opušteni, niski rep ili kosu uvijte u punđu.

5. Klasični konjski rep
Ova frizura nikada neće izaći iz mode i savršena je za sve prilike. Kosu ispeglajte i prebacite preko glave te sakupite u visoki rep, a neposlušne dlačice oko ušiju i ćela fiksirajte lakom za kosu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju