Prva asocijacija na spomen donjeg rublje ženske su putene obline. A ono na što je, barem donedavno, bio sinonim za seksi grudnjake i gaćice je brend 'Victoria Secret'. No, u posljednje vrijeme ta je modna kuća počela promovirati premršave žene na kojima do izražaja ne dolaze lijepi struk i zdrava bedra, već rebra i zdjelične kosti. Posljednji primjer koji to dokazuje je Candice Swanepoel

Svako predstavljanje nove kolekcije 'Victorije Secret' slavlje je ženstvenosti i putenosti tijela na kojem u prvi plan dolaze svi prekrasni ženski atributi.

Pomoću materijala kojeg i žene i muškarci uživaju osjetiti pod svojim prstima, najraznovrsnijih krojeva i tehnologije koja pomaže podignuti i oblikovati grudi, uvijek je bila na strani žene.

No, predstavljanje nove linije kupaćih kostima potvrdilo je da ovaj modni brend počeo preferirati izrazito mršave manekenke, koje su zbog neproporcionalnosti glave i tijela prozvane 'lolipop' ženama.

Tigrasti donji dio kupaćeg kostima nije tako došao do izražaja na tijelu Candice Swanepoel jer je svu pažnju dobio njezin izrazito mršavi struk te naglašene zdjelične kosti.

Uspoređujući je s fotografima iz kataloga snimljenog prije svega nekoliko mjeseci, vidljivo je kako su i noge prošle kuru stanjivanja i nepotrebnog mršavljenja.

Prije manje od godinu dana sličnu je krhku figuru pokazala i Alessandra Ambrosio koja je i prilikom ove promocije pravila društvo Candice i kolegici Adriani Limi.

>> Seksi modelu Photoshop odgrizao struk

>> FOTO: Vruće hlačice na naslovnicama

Da ovoj modnoj marki niti jedna manekenka nije dovoljno mršava dokazuju i sve češći Photoshop propusti gdje se u nemilosrdnom retuširanju dogodi da manekenka čak ostane bez dijela tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju