Muškarci i žene imaju suprotna mišljenja o idealnom rublju za nježniji spol. Novo istraživanje je pokazalo da on želi vizualno uživati u oskudnim i pripijenim krpicama koje jedva pokrivaju njeno tijelo. Ona želi da joj on prestane kupovati rublje kao darove za godišnjice i rođendane

Kakvo rublje upravo nosite na sebi? Ako ste grudnjak i gaćice birali sami, vjerojatno je riječ o neutralnim pamučnim komadima koji su udobni, pružaju potporu za određene dijelove tijela, a stišću tamo gdje treba vizualno smanjiti.

On sanja o posve drugim stvarima.

Do takvih je zaključaka došla jedna svjetska kompanija za izradu donjeg rublja, koja je provela globalno istraživanje o očekivanjima muškarca i žena kad su u pitanju ženski grudnjaci i gaćice. Čak 76 posto ispitanica je reklo da ne voli partnerov ukus u donjem rublju, te potvrdilo da ne želi da im muškarci kupuju donje rublje kao darove.

Kakva očekivanja imaju spolovi?

ONA:
Idealno žensko rublje za 'svaki dan' je udobno rublje bijele i crne boje, te u nijansama kože tijela. Kod odabira grudnjaka, žena prvo obraća pozornost na čvrstoću i udobnost košarica, koje bi trebale pokrivati veći dio dojki. Ona preferira i glatke materijale koji ne narušavaju površinu odjeće. Prozirne , čipkaste i oskudne krpice ona izvlači iz ormara samo kada planira zavesti svojeg muškarca.

ON:
Idealno žensko rublje je ono u jarkim bojama koje privlače pogled – po mogućnosti riječ je o oskudnim crvenim komadima. Ono ne pokriva, već slavi ljepotu ženskoga tijela. Prepuno je čipke, mašnica, kopčica i drugih vizualnih dodataka. Čak 78 posto muškaraca uzbuđuje pogled na ženu koja ima haltere s pripadajućim čarapama. On želi takvo rublje gledati na njenom tijelu sedam dana u tjednu.

Razliku u ukusima spolova pogledajte u galeriji koja sadrži nekoliko komada donjega rublja iz domaćih trgovina. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju