Izgled kose u koju su se uplele sunčeve zrake i stvorile prirodno prošarane pramenove jedan je od najpoželjnijih ne samo u ljetnom periodu nego tijekom cijele godine. Inovativan proizvod Sunkiss Jelly gel mali je čarobnjak skriven u tubi koji se lako prilagođava našim željama i omogućuje upravo taj dugo željeni produžen izgled sunca u kosi

Za trajan i blistav izgled osunčane kose poput one u koju su se uplele sunčeve zrake tijekom ljetnog odmora, laboratorij L'Oreala Paris razvio je novi proizvod za posvjetljivanje. Sunkiss Jelly gel jednostavan je za korištenje i nakon nanošenja na kosu nije ga potrebno ispirati.

Sunkiss Jelly gel bazira se na peroksidu i omogućuje postizanje nježnih i umjerenih pramenova, te savršenu kontrolu nad rezultatima na prirodnoj i neobojenoj kosi

Gel se temelji na peroksidu, a u odnosu na tradicionalni tretman posvjetljivanja omogućuje postizanje nježnih i umjerenih pramenova, te savršenu kontrolu nad rezultatima na prirodnoj i neobojenoj kosi.

Po želji učinak gela pojačava se s obzirom na njegovu reakciju s toplinom. Prilikom izlaganja suncu oksidirajući učinak UV zraka na melanin također može povećati razinu posvjetljivanja u vlaknu. A suptilan, minimalan učinak posvjetljivanja postiže se nanošenjem gela na mokru kosu prilikom čega voda u vlaknu razvodnjava sredstvo za posvjetljivanje i ograničava njihov učinak.

Christophe Robin, L’Oréal Paris stručnjak za boje za kosu koji je osmislio Sunkiss Jelly gel za postupno posvjetljivanje predlaže dva načina nanošenja – 'Californer' izgled za osunčan dojam na cijeloj kosi ili 'gypsetterski' izgled za sunčeve zrake u vašoj kosi. Obožavateljice ova dva izgleda sunca u kosi su i manekenke Gisele Bundchen, Doutzen Kroes, glumice Jessica Alba, Kate Beckinsale i brojne druge.

'Gypsetterski' izgled se postiže 'wild' tehnikom nanošenja. Gel je u ovom slučaju potrebno nanijeti na raspuštenu kosu pomoću prstiju i dlanova. Stavite prste u kosu i prođite kroz nju nekoliko puta, posebno pazeći na pramenove oko lica.
Ti svjetliji pramenovi pružit će vam razbarušen i prirodan 'divlji' izgled te vam osigurati šik i odvažan stil. Ukoliko želite postići intenzivniji izgled okupan suncem, kosu pustite da se osuši prirodno, bez ispiranja ili sušenja fenom.

'Californer' izgled potpuni je sunčani tretman na kosi koji stvara pastelne i pop nijanse poput onih prepoznatljivih na frizurama kalifornijskih ljepotica. Za takav izgled sunca u kosi potrebno se koristiti 'mohawk' tehnikom nanošenja gela. Kosu podignite u visoki konjski rep i nanesite gel pomoću dlanova.
Nanosite s obje bočne strane i na sam vrh glave te ga umasirajte do korijena kose. Nanesite gel cijelom dužinom kose svezane u konjski rep, posebno pazeći na vrhove. Također ga možete nanijeti i na polovicu konjskog repa, u 'mohawk' stilu, kako biste svjetlijoj kosi oko lica podarili poseban osunčan izgled i trenutačan zdravi sjaj.

Efekt sunca u kosi obožavaju brojne zvijezde, a kako ga nose pogledajte u našoj fotogaleriji: 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju