Deset godina uspješnog poslovanja je pravi razlog za slavlje, a suradnja s modnom ikonom i razlog za novu paletu ruževa. Upravo je to Rimmel omogućio Kate Moss koja je uveličala jubilarnu proslavu brenda na koju je stigla u vintage crnoj haljini optočenoj kristalima koja je prilikom dolaska skoro skliznula s njezinog tijela

Problemi s nestašnom odjećom nisu nepoznanica za Kate Moss, no često su joj se događale nezgode koje su otkrile pokoji dio njezinog tijela nakon dugih izlazaka uz poveću količinu alkohola. Ovaj je put prekrasna mala crna haljina optočena s kristalima umalo skliznula s Kate dok je dolazila na proslavu desete godišnjice kozmetičkog brenda Rimmel čije je zaštitno lice.

Spontana kao i uvijek, te stilski pokretač grada u kojem živi, Kate je pridržala haljinu te uz osmijeh zakoračila na proslavu.

Stil i duh 37 godina stare Kate Moss 'prisvojio' je kozmetički brend Rimmel na čijim se reklamama pojavljuje već šestu godinu zaredom.

>> Kate Moss zapaprila još jednu reklamu

>> Zbog Photoshopa kćerkica Kate Moss ostala bez prstiju

U njihovoj najnovijoj četverominutnoj reklami manekenka predstavlja vlastitu liniju ruževa u 6 nijansi, među kojima je i njezina omiljena crvena te nova sjenila za oči. Linija je pokrenuta povodom desete obljetnice Rimmela koji je u Londonu organizirao spektakularnu proslavu, a glavna zvijezda je bila Kate.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju