Trinaest godina nakon izlaska već kultnog Kenzo mirisa 'Flower by Kenzo', ovaj japanski sinonim za jedinstvenu mirisnu estetiku, lansirao je njegovog nasljednika. Nova mastorija parfemskih nota i čarobne atmosfere koji ponovno dolazi u pratnji delikatnog maka zove se 'Kenzo Flower in the Air'

Nasljednik kultnog mirisa 'Flower by Kenzo' koji svoje poklonike nije stjecao samo posebnošću i prepoznatljivošću puderastih nota, već i posebnim dizajnom. Dok je njegova mirisna struktura slojevita i spremna na otkrivanje novog lica sa svakim nanošenjem, izdužena prozirna bočica s motivom nježnog maka odiše jednostavnošću i suptilnošću.

Nakon različitih sezonskih varijacija i orijentalnog izdanja, ovih dana se na tržištu pojavio njegov nasljednik 'Kenzo Flower in the Air' koji nastavlja sanjiv karakter i obećanje ženstvenosti koje prije svega ispunjava nota ruže. Za njegovu svježinu zaslužna je malina u gornjoj noti koju nadopunjuje crveni papar.

U srcu mirisa ružu još ženstvenijom čine note magnolije i gardenije, dok je bijeli mošus u bazi zaslužan za elegantnu vrpcu na mirisno savršenom upakiranom poklonu s potpisom Alberta Morillasa.

I bočica se svojim aerodinamičnim oblikom prilagodila lakoći i prozračnosti mirisa te je u prozirnom plosnatom čepu 'uhvatila' cvijet maka.

'Kenzo Flower in the Air' dostupan je kao EDP 30 ml (429 kn) te u kao EDP 50 ml (608 kn).

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju