Ako sljedeće godine želite biti u trendu ili pak tražite inspiraciju za promjenu izbora boja na vašem imidžu, vaša će garderoba biti obojana pastelnom nijansom ciklame. Naime, upravo će ta optimistična nijansa biti 'it' boja 2011.

Nakon što je 2010. obilježila svježa boja tirkiza koja je poput smirujućeg melema ublažila sve loše i negativno što je donijela 2009., tako će i sljedećih 365 dana koloristički uljepšati optimistična boja koja bi trebala neutralizirati financijsku stisku i stres kojem smo stalno izloženi.

U 2011. godini najpoželjnija boja na odjeći, cipelama ili pak ogrlicama bit će boja ciklame, od njezinih najnježnijih do najintenzivnijih nijansi.

Osim što sjajno djeluje protiv lošeg raspoloženja, lako se prilagođava brinetama i plavušama, onima kože boje nježnog alabastera ili tamnije maslinaste puti.

Može se nositi u svim dnevnim prilikama kao i u večernjim te formalnim situacijama. Osim što će se lijepo nadopunjavati s bijelom bojom, posebno je efektna ukoliko je kontrirate sa crnom.

>> 8 naj jesenskih boja kose

>> FOTO: Sve uske i ružičaste boje Liz Hurley

Upotrijebite maštu i ovom vedrom bojom pokažite svoju ženstvenu stranu zaslađenu modnim željama gotovo svake djevojčice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju