Zemlje bivše Jugoslavije, izuzev Bosne i Hercegovine, odabrale su svoje Misice koje će se predstaviti u Kini na izboru za Miss Svijeta. Najljepša Hrvatica, Srpkinja, Slovenka, Makedonka i Crnogorka borit će se za svjetsku krunu, a koja ima najviše šanse, procijenite sami

Balkan je poznat po lijepim ženama. To dokazauju i djevojke s prostora bivše Jugoslavije koje su u svojoj zemlji ponjele titulu najljepše te će se u Kini boriti za krunu Miss Svijeta.

Hrvatica, Slovenka, Srpkinja, Crnogorka i Makedonka, sve su redom brinete, no koja od njih ima najviše šanse za pobjedu?

Nova Miss Hrvatske Katarina Banić ima 20 godina, studentica je strojarstva i govori tri jezika. Atraktivna Dalmatinka je visoka 181 centimetar.

Sandra Adam je novoizabrana Miss Slovenije. Dvadesetogodišnja brineta studira u Ljubljani, visoka je 173 centimetra i govori engleski jezik.

Miss Srbije je dvadesetogodišnja Milica Jelić koja već spremno čeka odlazak u Kinu. Ova studentica je visoka 176 centimetara i govori engleski jezik.

>> FOTO: Atraktivna crnka je nova Miss Italije

>> Hrvatska miss među 15 najljepših

I Crna Gora ima svoju ljepoticu. Na izboru u Budvi izabrana je  Milica Milatović koja ima svega 17 godina, visoka je 175 centimetara i govori engleski jezik.

Jučer je u Skopju održan i izbor za Miss Makedonije na kojem je titulu najljepše ponijela Stefani Borsova.  Atraktivna Makedonka ima 19 godina i visoka je 179 centimetara.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju