Lepršava ljetna odjeća sklona je otkrivanju rubova ženskog donjeg rublja, no ukoliko posegnete za modelom poznatim kao 'brazilke' izbjeći ćete taj ponekad nezgodni problem, a kad odlučite svoje donje rublj epokazati partneru zadivit ćete ga i vizualno duljim nogama

Gaćice koje su povećale prodaju donjeg rublja lanca Marks&Spencer podižu samopouzdanje i stilski su odlično rješenje za vidljive rubove koji se često ocrtavaju na lanenim ili svilenim ljetnim haljinama i suknjama.

Izrađene od finih materijala, ovaj model gaćica napravljen je tako da se ne ocrtava ispod odjeće, pa se žene u njima osjećaju bolje i slobodnije.

>> Jeste li spremni za gaćice koje hlade?

>> Donje rublje s kojeg nećete skinuti pogled

U posljednja tri mjeseca s polica je nestalo 500 tisuća komada, a prodaja donjeg rublja je porasla za 64 posto. Uz zadovoljne kupce, osmijeh titra i na licima uprave.

Model koji je u trenu postao popularniji od tangi dizajniran je kako bi se izbjegle neravnine i udubine vidljive ispod ljetne odjeće, a zbog svog kroja vizualno produljuje noge što je pripadnicama ljepšeg spola još jedan odličan razlog da posegnu za 'brazilkama'.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju