Jednodijelni ili dvodijelni, s uzorkom ili bez izbor kupaćih kostima ove godine veći je nego ikad. S obzirom da je svaka figura tijela jedinstvena važno je odabrati onaj koji prikriva nedostatke i ističe samo najbolje. Kako bismo vam pomogli i pritom pojednostavnili odabir najvažnije je odrediti koji ste tip građe tijela kako bi uz pomoć krojeva i dezena upotrijebili moć optičke varke

OSNOVNI TIPOVI ŽENSKOG TIJELA:

1. Jabuka- građa tijela čija je kritična točka trbuh
Za ovu građu preporučujemo jednodijelni mode od čvrstog materijala koji će uvući trbuh i istaknuti struk. Ove godine hit je kupaći s remenom koji dodatno oblikuje figuru.

Svaka figura tijela je jedinstvena te je važno odabrati kupaći kostim koji prikriva nedostatke i ističe samo prednosti

2. Kruška - građa tijela koja ima naglašene bokove i stražnjicu
Preporuka su dvodijelni kostimi čiji je gornji dio efektan što znači da ima ukrase poput volana ili je pak vrlo upečatljivog uzorka, dok gaćice trebaju biti jednobojne. Na taj način pažnju ćete skrenuti s bokova.

>> 4 kupaća kostima koja garantiraju najviše pogleda na plaži

Male grudi - preporuka su postavljeni bikini bogatijeg uzorka, po mogućnosti živih boja, ukrašen detaljima poput resica, volana i cvjetnih aplikacija.

Velike grudi - jednobojni gornji dio koji se u debljim trakama veže oko vrata pojačan košaricom ili jačom pasicom koja će držati grudi.

>> ELFS: Domaće cure u bikini ljetnoj igri

UZORCI KOJI OBLIKUJU TIJELO
Uzorci su ove godine must have, a na vama je da odaberete one koji najbolje opisuju vas i vaš stil odijevanja. No želite li prikriti nedostatke ove godine isprobajte dvije kombinacije.

Prugice - Iako su vrlo popularne vodite računa o njihovom smjeru. Horizontalne pruge proširuju bokove i ističu ženstvene obline dok okomite vizualno izdužuju figuru i ističu grudi i dekolte.

Efekt 'liposukcije' - igra sa svijetlim i tamnim komadima kupaćeg kostima. Kupaći koji u srednjem djelu ima upečatljiv uzorak ili bijelu boju, a s vanjske strane je taman i jednobojan sužuje struk i smanjuje trbuh.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju