Proljeće je pred vratima, a dolaskom toplijih dana dolazi i vrijeme skidanja zimskih naslaga i celulita. Najnoviji trend koji je oduševio cijeli svijet sigurno će oduševiti i vas. Zaboravite na skupe kreme i bolne tretmane jer u prodaji su trapericama koje tope celulit. Hmm...

Najnoviji proizvod takozvane Eve Lerock anticelulitne traperice otkriće su o kojem već godinama sanjaju žene diljem svijeta.

Ovo čudotvoran modni komad osmislio je talijanski dizajner Luca Berti u suradnji s kozmetičkom studiom, a učinak je navodno itekako vidljiv.

Traperice sadrže tri glavna sastojka protiv celulita: kofein, vitamin E te ekstrakt kestena. Kofein i voćne kiseline koje izlučuju traperice pomažu pri sagorijevanju masnoće i potiču cirkulaciju dok vitamin E djeluje kao antioksidant te dubinski njeguje kožu.

Kako tvrde proizvođači, redovito nošenje Eve Lerock traperica garantira da će te u opsegu bedara izgubiti do 1,8 centimetara, a ružna narančina kora koju mrzimo bi se trebala znatno smanjiti.

>> Snagom limuna uništite celulit

>> Azijska dijeta: Istopite kilograme i celulit

Učinak ovih čudotvornih kozmetičkih hlača traje 28 dana, mogu se normalno prati u mašini na 30 stupnjeva svakih 6 dana. No niti to nije sve, jer njihov se učinak može ponovno aktivirati uz pomoć otopine koju dobijete pri kupovini traperica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju