Da kupaći kostim nikako ne bi trebao biti sporedni komad garderobe potvrđuju brojni dizajneri koji posebnu pažnju daju osmišljavanju novih i inovativnih badića čiji krojevi i tekstura imaju gotovo jednaku ulogu za tijelo poput dobro odabrane haljine. Kolekciju zahtjevnih kostima koji su idealni za poziranja uz bazen ili vruće ljetne tulume na plaži osmislio je Herve Leger

Popularna 'bandage' haljina koju su u rekordnom roku prigrlile dame diljem svijeta i koja je zbog svog zahtjevnog kroja koji ne trpi ni kilogram viška kod brojnih zavšila samo na listi želja dobila je svoju ljetnu inačicu za plažu.

>>Od glave do pete: 5 ekspresnih priprema za ljeto

Prepoznatljive rastezljive trake dizajner Herve Leger koji polaže sva prava i na popularni i zahtjevni dizajn haljina našle su se i u novoj kolekciji kupaćih kostima također rezerviranih samo za odabrane.

>>Retro kupaći kostimi: Što nas čeka u 2013. godini

Kolekcija dolazi u trendi neonskim bojama ružičastoj, žutoj, narančastoj i zelenoj, a sastoji se od dvodijelnih i jednodijelnih modela.

Niz trakica različito raspoređenim na strateškim mjestima koje formiraju zahtjevan dizajn ove kupaće kostime čini idealnima za provode uz bazene ili tulume na plaži zbog čega će ih zasigurno prigrliti brojne zvijezde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju