Noć hrvatskih modnih dizajnera održat će se 22. listopada. Hrvatski dizajneri će otvoriti svoja vrata i ponuditi najnovije kolekcije po izuzetno povoljnim cijenama

Jedinstvena modna poslastica koju su pripremili hrvatski dizajneri omogućit će zaljubljenicima u modu da pogledaju nove kolekcije i ono što im se najviše sviđa kupe po 30 posto nižoj cijeni.

Alduk, Aleksandra Dojčinović, Zigman, Boudoir, Elfs, Etna Maar, Hippy Garden, IK studio, LINK by Ogi, Charlie design, Luka, SVE i MAK ubrajaju se u najveća imena hrvatskog modnog dizajna, a svi modoljupci imat će priliku provesti ugodnu večer u njihovom društvu.

U Noći hrvatskih modnih dizajnera, koja će se održati u samom centru Zagreba u petak, 22. listopada od 19 do 23 sata u prostorima galerije Karas u Praškoj 4 posjetitelji će imati priliku družiti se i s poznatim osobama iz hrvatskog javnog života koje će ih dočekati u salonima svojih omiljenih dizajnera.

Prošećite centrom Zagreba, upoznajte se s njihovim novim kolekcijama, obogatite svoj ormar ponekim novim komadom s dizajnerskim potpisom i doživite glamuroznu Noć hrvatskih modnih dizajnera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju