Nakon što je luksuzna modna kuća 'Lanvin' u proljetno/ljetno kolekciji predstavila modele štikli posvećene hrvatskim gradovima Rijeci, Zagrebu i Dubrovniku, zbog očaranosti imenom i značajem dubrovačke ljepote i u zimskoj kolekciji jedan je model dobio naziv po jadranskom biseru

U zimskoj kolekciji modne kuće 'Lanvin' čije ekskluzivne modele nose mnoge poznate dame poput Michelle Obame, Jennifer Lopez te Gwyneth Paltrow u ponudi je model štikli nazvan 'Dubrovnik'.

>> Štikle koje koštaju manje od SMS poruke

Izrađene od crnog satena i sa svjetlucavim kristalićima ukrašenim potplatima, ove su štikle po cijeni od 9.440 kuna idealne za večernje izlaske u kojima će pojačati dozu glamuroznosti jednostavnoj crnoj haljini ili šik crnom odijelu.

>> Traperice i štikle - nepogrešiva kombinacija

Ovo nije prva takva posveta dubrovačkoj ljepoti, jer je i u ljetnoj kolekciji za 2012. godinu model od pluta i kože s upečatljivim metalnim remenom oko zgloba također je nosio naziv Dubrovnik.



No to nije jedina takva posveta hrvatskim gradovima, jer na policama trgovina 'Lanvin' stajale su i kožnate ljepotice s imenima Rijeke i Zagreba.

>> Opasne štikle kojima Severina ne može reći NE

Dok su riječke ljepotice zamišljene u gležnjačama od zmijske kože, hrvatski glavni grad francuska modna kuća pretočila je u atraktivnu štiklu svjetlucave potpetice sa smeđom drvenom potplatom ukrašenom crnom kožnatim remenčićima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju