Pjevačica Anđa Marić svoju kreativnost i ljubav prema čitanju odlučila je spojiti u jedno i izdati knjigu namijenjenu najmlađima. Na večeri promocije vrckavoj Anđi podršku su stigle dati brojne prijateljice među kojima se istaknula mama dvojice sinova i žena sve hvaljenijeg modnog stila, Lejla Filipović

'Afra' je roman o samopouzdanju, prijateljstvu i važnosti njegovanja posebnosti i različitosti svakog pojedinca. Prva knjiga pjevačice Anđe Marić ukrašena je upečatljivim dlakavim narančastim koricama namijenjena da izgledom i sadržajem potakne dječju znatiželju i mališanima pravi društvo prije spavanja.

Među brojnim mamama i prijateljicama koje su Anđi stigle dati podršku u prvom spisateljskom izletu bila je i lijepa Lejla Filipović. Za večer s primarnim prizvukom dječje tematike bivša misica stigla je bez omiljene pratnje sinova Dina i Armana, koji će zahvaljujući maminom prijateljstvu s Anđom prvi imati priliku prolistati knjigu.

Mama Lejla je za slobodnu večer naposljetku rezerviranu za žensko druženje odabrala ljetnu haljinu s volanima i podstavom od čipke brenda Jolie Petite. Nježni kroj upotpunila je bijelim platnenimm sandalama i žutom torbicom, a za mlađahan izgled osim haljine bio je zaslužan nježan make up i kosa spletena u ležernu pletenicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju