Četiri žene o kojima se ovih dana najviše priča prošetale su crvenim tepihom na premijeri filma 'Seks i grad 2' u Londonu. Za razliku od New Yorka gdje su igrale na sigurno, u Londonu su pokazale glamur i samouvjerenost

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon i Kristin Davis dugo očekivani nastavak priče o četiri njujorške prijateljice dovele su u Europu. Premijera filma 'Seks i grad 2' održana je u Londonu, a glumice su po crvenom tepihu prošetale u glamuroznim kreacijama.

>> VIDEO Presvlačenje je počelo: Njujorška premijera 'Seks i grada 2'

>> Trikovi pomoću kojih blistaju cure iz 'Seksa i grada'

Sarah Jessica Parker je baš kao i za premijeru prvog filma u Londonu odjenula haljinu Alexandera McQuenna i šešir Philipa Treacyja.  Na premijeri prvog filma haljina j ebil azelena, a ovaj se put Sarah odlučila za crnu boju.

Iako je navikla nositi pomalo nezgodne kreacije ovaj put se namučila sa šeširom koji joj je prilikom izlaska iz automobila zadao poprilične muke.

>> Botoks i grad? Kristin Davis ima novo lice!

Cynthia Nixon je odjenula plavu haljinu Narcisa Rodrigueza, Kristen Davis je bila oličenje glamura u zlatnoj haljini Normana Norella, a najseksepilnija glumica Kim Cattrall je oduzimala dah u crnoj haljin Thierryja Muglera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju