Elizabeth Hurley možda je privremeno odustala od glumačke karijere, ali ulogu poslovne žene ne napušta tako lako. To je dokazala i otvaranjem još jedne pop-up trgovine kupaćih kostima i modnih dodataka za plažu u Milanu. Prošle je godine to učinila i u Dublinu kada su u prvom planu bile manekenke odjevene u bikinije, no ovoga je puta pažnju usmjerila na sebe i svoj dekolte

Nakon što joj zaključila da joj gluma neće osigurati zvijezdu na Stazi slavnih, Elizabeth Hurley pokrenula je vlastiti biznis u kojem je htjela unovčiti svoje poznato ime, ali i privlačan izgled.

Tako je okrenula proizvodnju organski uzgojene hrane zahvaljujući kojoj, naravno, održava svoju odličnu liniju te kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka za plažu koje je sama reklamirala potvrdivši da i četrdeset i petoj godini izgleda jednako dobro kao i kada smo je prvi puta primijetili zahvaljujući Versaceovoj seksi haljini.

Nakon Belgije i Njemačke, Elizabeth je otvorila trgovinu kupaćih kostima i u Milanu gdje je stigla u bijelim hlačama, koje su postale njezin zaštitni znak, te duboko dekoltiranoj majici s plavo-bijelim prugama.

>> Boja strasti idealna za Elizabeth Hurley

>> FOTO: Sve ružičaste haljine Elizabeth Hurley

Godinu dana ranije na otvaranju dućana u Dublinu, poznata je ljepotica u prvi plan postavila manekenke u kupaćim kostimima, dok je ona bila zatvorenije odjevena u lepršavoj tunici.

S gotovo identičnom frizurom i make-upom, izgledala je kao i 365 dana kasnije kada je u talijanskoj modnoj prijestolnici svoj seksepil pojačala do maksimuma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju