Iako trendi sandale mogu osvježiti i najjednostavniji ljetni look te uljepšati noge u trenu postoji još jedan detalj koji je savršen ukras vaših nožnih prstića. Riječ je o trendi pedikuri s kojom se ovog ljeta jednostavno morate poigrati. Donosimo 10 super ljetnih ideja

Uredni i lijepi nokti na nogama savršen su ukras sandala i japanki no kako biste u potpunosti zablistali ovog ljeta prstiće osvježiti raznim bojama i detaljima. Nail dizajnerica Ana Radić nas je uputila u ovosezonske trendove.

NEONSKE BOJE
Bilo da se radi o odjeći, obući ili pak kupaćem kostimu s neonskim bojama ovog ljeta ne možete pogriješiti. Tako je i s pedikurom. Razigrajte stopala ovim moćnim i vrlo upečatljivim bojama.

Ove godine vrlo je popularna takozvana stroke tehnika - iscrtavanje motiva leptira ili cvijeća na noktu u par poteza

Ana: Neonske boje su super i savršene za ljeto. U njima će vaša stopala biti u prvom planu. Kričavo roza je broj jedan i ove je godine vrlo popularna. U stopu je prate kričavo žuta, zelena i narančasta.

>> Čupava manikura: Od sada krzno i na noktima

TAMNE BOJE
Zagasite boje mogu djelovati vrlo elegantno, a za njih se odlučuju i brojne holivudske ljepotice. Osvježite nokte na nogama jednim od tamnih tonova jer s njima nema greške kako za dnevni tako i za večernji look.

Ana: Ove godine vrlo je popularna tamno ljubičasta, tamno plava i bordo (trula višnja), a super odabir je i crni lak koji uz neki zlatni detalj može izgledati vrlo elegantno.

>> Nokti: Najnoviji trendovi za vjenčanja i svečane prigode

FRANCUSKA MANIKURA
Prozirni ili mliječni lak ukrašen bijelom linijom na završetku nokta mnogima je omiljena manikura, ali pedikura. Osim što noktu u svakom trenutku izgledaju uredno ovakva pedikura vrlo je eleganta te je brojne mladenke biraju baš za svoj poseban dan.

Ana: Klasika koja uvijek pali, ali french ne mora biti isključivo bijeli. Umjesto njega može ići bilo koja boja: žuta, boja breskve, prljavo roza za klasičan look ili sezonske boje poput zelene, plave i žuta za razigranu ljetnu varijantu. Tu su i ombré nokti u nekoliko nijansi.

Bilo da se radi o odjeći, obući ili pak kupaćem kostimu s neonskim bojama ovog ljeta ne možete pogriješiti


APLIKACIJE
Nail art je postao toliko bogat da na vašim noktima može se pojaviti bilo što. Budite maštoviti i ukrasite primjerice palac sa samo jednim detaljem ili se pak poigrajte s uvijek popularnim šljokicama ili pak točkicama.

Ana: Klasika je srebrna prašina, a ove godine vrlo je popularna takozvana stroke tehnika - iscrtavanje motiva na noktu u par poteza. To može biti leptirić, cvjetić ili neki apstraktni detalj. Ako ćete pedikuru raditi sami moja preporuka su naljepnice za nokte kojih ima u svim varijantama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju